Info

Info

FÆRGEOVERFART

Køb færgebilletter HER

Du skal købe en færgebillet, hvilken dækker både ud og hjemturen. Det er kun muligt at reservere plads på udturen om lørdagen. Om søndagen vil du på festivalpladsen blive placeret i en gruppe som sendes samlet til havnen og videre med færgerne som sejler i pendulfart. Du kan finde mere information om hjemturen ved festivalens ind/udgang. Der kan forekomme “ventetid” om søndagen, men festivalens personale vil guide dig og i øvrigt gøre din hjemtur så behagelig som mulig.

Det er derfor vigtigt at understrege, at den åbne afgang om søndagen betyder, at der trods kødannelse i forbindelse med hjemturen ikke vil forekomme irriterende ventetid men nærmere en mulighed for at være en del af festivalen, mens man venter på at det bliver ens tur til at stige ombord på færgen.
I bliver således sendt fra festivalpladsen til havnen, når vi kan se at der indenfor et rimeligt tidsrum er mulighed for at stige om bord på færgen – og vi sørger selvfølgelig for at hygge om jer både på festivalen og ved færgelejet helt til det sidste.

Man bliver således sendt fra festivalpladsen til havnen, når vi kan se at der indenfor et rimeligt tidsrum er mulighed for at stige om bord på færgen – og vi sørger selvfølgelig for at hygge om jer både på festivalen og ved færgelejet helt til det sidste.

Sidst men ikke mindst så anbefaler vi jer at lade bilen stå i Bandholm. I får ikke brug for den på den anden side, og I har meget lettere ved at komme ombord om søndagen uden bil

færgetider

Køb færgebilletter HER

PARKERING

Det er muligt at parkere i Bandholm Havn, hvilket vi på det kraftigste anbefaler.
Det gør turen lettere for alle, og du vil undgå unødig ventetid. Du kommer i øvrigt ikke til at have brug for din egen bil på Apple Flower Festival.
Parkeringen styres af ledere og frivillige fra en af de lokale foreninger udvalgt og instrueret af Lolland Færgefart i samarbejde med Bandholm Havn.
Bandholm Havn friholder det med rødt markerede område fra lørdag morgen kl. 06.00 til og med søndag kl. 20.00. På den måde kan den lokale forening råde over arealet til en kontrolleret parkering af gæsternes køretøjer under festivalen. Det er IKKE tilladt at parkere på havnens sidefløje, som skal bruges af havnens industri.

færgetider

A green festival within nature


The ambition is to create a festival where peoples engagement goes hand in hand with the environment of the Island. Apple Flower wish to engage all participants at the festival, to take responsibility during their stay at Lille Ø. You can help us by:Reduce use of plastic

To reduce the amount of plastic waste at the Island, all plastic cups are to be re-used during Apple Flower Festival. (there is s fee each time a participant needs a new glass).

Sort your waste

The festival has a recycling system, which give all participants the opportunity to sort their waste.Leave, as nature made it

All participants are to leave the island and nature as they found it so nature and island can restore.
 

GENERAL INFO

Shuttle Bus Service

We strongly recommend that you DO NOT bring your car to Askø, but rather leave it at the parking area at the Port of Bandholm. There will be a trailer available on the docks where you can leave your luggage and we will ensure your luggage is transported to the festival area where you can pick it up once you check in at the festival.

The shuttle bus drive takes about 5 minutes.

The Festival area

Vigmosegård, Lilleøvej on Lilleø.

Tent/Camping

When purchasing your festival ticket, you can also rent a tent. The tent will be ready for you upon arrival, all you have to do is move in with you mattress and sleepingbag!

You can choose between two campsites; ‘Apple Camp’ or ‘Quiet Camp’. ‘Apple Camp’ is situated close to the festival area and within hearing distance of the stages. ‘Quiet Camp’ is located across the street, offering a little less noise.

You are of course more than welcome to bring your own tent and camp in the designated areas of the two campsites.